Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Háromdimenziós valóság

2017. február 05. - Creator DIT

 

A nyomtatás már soha nem lesz a régi. A pixelszámok mellé megérkezett a rétegvastagság, a tonerek és tintapatronok világába begurultak a filamentek.

A nyomtatás kilépett a síkból, (egyenesen a Creator PRINTerméig) és egyre nagyobb teret követel magának.

Mi remekül szórakozunk vele, készítettünk kulcstartót, jelölő korongot, analitika berendezés csővég dugót, bababház berendezést…

Szinte minden percben jön egy ötlet, lehetőség, ami azonnal életre is kelthető, rétegről-rétegre épül fel a PRINTerem sarkában és válik kézzel fogható valósággá.

Furcsa, izgalmas élmény megélni, ahogyan a digitalizált világunk terve, megjelenik a valós térben, a fizikai valóság részévé válik.

n-ventfeatured.jpg

Éld át velünk Te is ezt az élményt. Próbáld ki 3D nyomtatónkat.

Hogyan láss hozzá?

Tervezz magadnak 3D tárgyat a Google ingyenesen letölthető 3D tervező alkalmazásával a SketchUp-pal. A tervedet exportált obj formátumú file-ba és hozd el,vagy küldd el nekünk.

Tölts le olyan ingyenesen elérhető 3D terveket, amelyeket szeretnél kinyomtatni. Módosítsd, javítsd, tedd egyedivé és hozd el, vagy küldd el nekünk.

Vagy csak gyere el hozzánk és ismerkedj velünk a lehetőséggel!

Foglalj magadnak időt a 3D nyomtatóra!

 CREATOR Nyitott Műhely

1141 Budapest, Mályva u. 15

+36 1 / 613 59 79

+36 20 / 316 56 40

hello@creatorbudapest.hu

www.creatorbudapest.hu

https://www.facebook.com/CreatorDIT/

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr3512162807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása