Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Creator DIT

Hamarosan kezdünk...

2016. június 09. - Creator DIT

                  

Képtelenek vagyunk békén hagyni a körülöttünk lévő világot! Szögelünk, szétszedünk, újragondolunk, újrahasznosítunk, felfrissítünk, új funkciókat agyalunk ki, és szögelünk, szétszedünk… Így lesz a raklapból kanapé, a madárkalitkából fűszerkert, a nagyi régi komódjából pedig hipszter furniture.

Mi kedveljük ezt. Olyannyira, hogy nem csak fejben hegesztünk, hanem tényleg kalapálunk. Összekalapáltunk például egy olyan helyet, ahol bármit összeüthetsz. Amit találtál, kitaláltál vagy amit például ezen az oldalon olvastál. Vagy a Creator Nyitott Műhely oldalán: www.creatorbudapest.hu

Örömmel látunk itt, és a rövidesen nyíló műhelyünkben. Ide is, oda is visszavárunk!

A CREATOR Nyitott Műhely egy olyan barkácsműhely Budapesten a XIV. kerületben, amelyre mindig is vágytál, csak egy kicsit több. Több géppel, ha kell szakértő segítséggel, hogy egyedül, vagy barátokkal, gyerekkel, vagy kedveseddel megvalósíts kreatív álmokat!

Creator - Do It Yoursef! - Do It together!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr1008795374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása