Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Már barkácsolást is ajándékozhat...

Kreatív ajándék lehet a barkácsolás

2016. december 01. - Creator DIT

Egyéni barkácsolásra, vezetett programokon való részvételre, előkészített tárgyak elkészítésére is felhasználható a Creator Nyitott Műhely ajándékutalványa.

Karácsony közeledtével egyre sürgetőbb eldönteni, milyen ajándékot is választunk szeretteinknek.

utalvany-hirdet-1000x1000-1130.jpg

 

Látszólag tobzódunk a lehetőségekben, záporoznak a jobbnál jobb ötletek. Már csak el kell készíteni. De nincs rá hely, szerszám. Gondot okoz, hogy minden apró hozzávalóért órákat kell utazni. Vagy ha mindez meg is oldható, a felfordulás nem hiányzik otthon.

A nemrégiben nyílt Creator Nyitott Műhelyben tökéletesen felszerelt barkács műhely várja mindazokat, akik magukban, vagy társaságban valósítanák meg terveiket, töltenének el néhány kellemes, hasznos órát.

Az sem marad lehetőség nélkül, aki programra vágyik fiával, lányával. Együtt készíthetnek babaházat, vagy a Creator vendégei között most legnépszerűbb lovagvárat. A közös élmények nyomán, (na meg a profi kivitelezésnek köszönhetően) ez a játék garantáltan a gyerekszoba legmegbecsültebb darabja lesz!

Ezekben a hetekben egyre többen készítenek karácsonyi díszeket, ajándékokat a Creatorban, de népszerű az ajándékutalvány is.

Aki ezt választja, ezzel a kreatív karácsonyi ajándékkal biztosan nem lő mellé, hiszen segítségével szinte bármi elkészíthető! Választhatóak előkészített projektek, de ha az ajándékozott kreatív barkácsoló, saját elképzeléseit is megvalósíthatja a jól felszerelt műhelyben. Még szebb az ajándék, ha az utalvány mellé időt is ad, és közösen kalapálnak össze egy faládát, vagy - a már majdnem kész dokumentáció alapján - a régóta tervezett Mars rakétát.

Az utalványt most stílusos fadobozban adhatja át, ami a későbbiekben ceruzatartóként is használható.

Céges ajándékként is különleges!

Creator Nyitott Műhely Budapesten, az  Örs vezér terénél jól felszerelt, igényes környezetben, asztalos és digitális berendezések sorával várja az alkotókedvűeket:

3D nyomtató / lézer gravírozó / plakát nyomtató / barkács műhely teljes felszereltségben / festőkamra / lapszabász gép /gyalugép / vastagoló /marógép / szalagfűrész / szalagcsiszoló

A Creatorban a tanfolyamokon és aktuális, tematikus vezetett programokon túl előkészített projektekkel és műhelyhasználati lehetőséggel várja az érdeklődőket.

A projektet választónak minden rendelkezésére áll az anyagtól a tervekig, a kivitelezést segítő leírásig, szerszámokig, hogy elkészítse a választott tárgyat. Egy praktikus fa dobozt, madárházat, lovagvárat, babaházat, karácsonyi dekorációt...

Azok sem csalódnak, akik műhelyhasználatra érkeznek. Jól felszerelt, kényelmes, praktikus környezetben, minőségi berendezések segítik a gyors, élvezetes munkát.

 

CREATOR Nyitott Műhely

1141 Budapest, Mályva u. 15

+36 1 / 613 59 79

+36 20 / 316 56 40

hello@creatorbudapest.hu

www.creatorbudapest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr8612011354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása