Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Szex a munkapadon...

2016. szeptember 05. - Creator DIT

A minap asztalos ismerősünkkel beszélgettünk. A hamarosan nyitásra kész asztalos műhely berendezéseiről ábrándoztunk, amikor is minden eszköz, szerszám és  bútordarab olyan jelzőkkel vonult a listára, hogy alap, elengedhetetlen, minimum követelmény, kihagyhatatlan, nélküle nem lehet létezni…

A kávéházi asztalra gyorsan egy darab papír is került. Ezen Gábor az elektromos berendezések funkcionalitását, vagy éppen működési elvét szemléltette és előadását nem ritkán cseppet sem rejtett szexualitás lengte körül. A csapolást szemléltető rajzai pajkosságát csak az elbeszélésében elhangzó és képszerű elnevezések múlták felül.

Kiderült, hogy két deszka sikeres „házasítása” nem pusztán a Kreátor, hanem a munkadarabok számára is igazi örömforrás.  Még egy laikus számára is érthető és élvezhető az elbeszélés, ha van Anya és van Apa a munkasztalon….Egy jól sikerült kötés során az „anya” és „apa” végek tartós egymáshoz rögzítése pedig bizonyítottan élethosszig tartó boldog párkapcsolat kezdetét jelentik.

 

  Szerezzünk örömet a deszkáknak!

 

apa-anya.png

 A találkozón készült rajz Gábor alkotása :), műszaki vázlatnak látszik és verbális környezetben lett kétértelmű...

Csapoljunk, házasítsunk és élvezzük együtt az eredményt a munkadarabokkal!

Kreáljunk együtt!

Do It Together!

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr4011677541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása