Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Szögezzük le...,

2016. október 17. - Creator DIT

…hogy a nyitás előtti NYITOTT NAPOK igazán jó hangulatban, mindent elsöprő flowban zajlottak a Creator Nyitott Műhelyben!

A legtöbben fadobozt készítettek és voltak, akik madárházat választottak. Készült még fényérzékeny fotópapír tároló doboz, kisautó, kard, fa-amőba lézergravírozott névtáblák és stilizált fakardok a Trónok harca vs. Star Wars ihletettségében.

Szenvedélyes, tevékeny délutánok voltak, belefeledkezve az alkotásba. Amikor pedig elkészült a nagy mű, az alkotó akkor sem pihent: a leeső darabok újrahasznosításával olyan újabb kreatív csodák keltek életre, mint a famobil, mini krikett, kulcstartó, ruha akasztó, kubista hóember fából…

Felszabadult jókedv, igazi kikapcsolódás, közös élmény, társasági program.

Erről árulkodnak a visszajelzések, a Facebook oldalunkon lévő képek, de ezt sugallják a “RE-CREATOR” helyiségben kifüggesztett tábla üzenetei is.

tabla-1.png

Ha pedig már a táblánál tartunk, ezzel kapcsolatban érdemes két dolgot is megjegyezni.

Először is, a tábla saját gyártmány, már itt a Creator Nyitott Műhelyben készült. Szabódott, csiszolás közben óvatosan szabadkozott, majd a táblafestékben gördülő szivacshenger alatt kicsit kuncogott.

festett_tabla.JPG

Másodszor, érdemes megemlíteni a szöget, ami elvitathatatlan jelentőséggel bír a felfüggesztés és az azóta is tartó folyamatos lógás tekintetében. (Fura, hogy ha felfüggesztettük, akkor a tábla miért nem függeszkedik, ha pedig lóg, akkor miért nem fellógattuk…)

De vissza szöghöz, amely azon túl, hogy a Re-Creator szoba meghatározó eleme lett, önmagában is kultúrtörténeti tartalommal bír: ikertestvérei a világ egyik legnagyobb fából készült hajótestét, az Al-Hashemi-II-t tartják össze Kuvaiti szárazdokkjában.

 szog.png

Gyere és csekkold a szöget, írj valamit a táblára!

Nézd meg Te is a Creator Nyitott Műhelyben!

https://www.facebook.com/CreatorDIT/    Ha tetszik, kérjük lájkold az oldalunkat!!

Creator Nyitott Műhely

Do It Yourself

Do It together

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr211816301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása