Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Szuper! És akkor mit is lehet csinálni a Creatorban?

#1

2016. november 25. - Creator DIT

 

Nagy lelkesedéssel mesélünk a Creator Nyitott Műhelyről, miközben a számunkra már egyértelmű alapinformációkat elmulasztjuk megosztani.

Ezt most pótoljuk most, több részletben megválaszoljuk azt a kérdést, hogy  …és akkor tulajdonképpen mit is lehet csinálni a Creatorban? 

creator-terem-2.png

 

A Creator Nyitott Műhelyben helyet, eszközöket adunk azoknak, akik saját terveiket szeretnék megvalósítani, de erre nincs lehetőségük az otthonukban. Kiválaszthatják, hogy milyen tevékenységhez, milyen felszereltségű munkahelyet szeretnének kibérelni. Ezeket  a lehetőségeket majd sorra vesszük később. Az érdeklődők maguknak hozzák a szükséges alapanyagot (mivel mi nem tudjuk mire van szükségük) vagy felveszik velünk a kapcsolatot és mi beszerezzük azt. A munkahelyek többségükben önálló munkavégzéssel használhatóak, egyes berendezések azonban (például asztalosipari gépek) a fokozott balesetveszély miatt csak felügyelet mellett vehetők igénybe.

Olyanokat is várunk a Mályva utcába, akik inkább egy kreatív programot keresnek, nem rendszeres barkácsolók. Számukra előkészítettünk olyan projekteket, terveket, alapanyagokat, amelyeket maguk, vagy barátaik, szeretteik társaságában el tudnak készíteni. Ha ezekből projektekből választanak, a Creatorban megkapják az összes szükséges alapanyagot, eszközt, leírást és természetesen szükség esetén segítséget, tanácsot az elkészítéshez. A projekteket úgy készítettük elő, hogy azok több ponton egyedivé tehetőek, tehát nem kell attól tartanod, hogy tömegterméket viszel haza.

Tehát: barkácsolhatsz szabadon, ha műhelyhasználatot foglalsz, vagy elkészítheted, magad képére formálhatod az előkészített tervek egyikét, ha projektet választasz.

A Creatorban mindezeken túl tanfolyamokat szervezünk, ahol hasznosítható ismereteket szerezhetsz egyes munkafolyamatokról (csempézés, gipszkarton szerelés, 3D nyomtatás) és tréningeket is szervezünk.

Creator DIT. Creator Do It Together

CREATOR Nyitott Műhely

1141 Budapest, Mályva u. 15

+36 1 / 613 59 79

+36 20 / 316 56 40

hello@creatorbudapest.hu

www.creatorbudapest.hu

Facebook: Creator Nyitott Műhely és CreatorDIT

 

 

       

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr9111997326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása