Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Itt az idő...

....és itt a hely!!!

2016. augusztus 31. - Creator DIT

 

      A világ tele van kreativitással! Habzsoljuk a jobbnál jobb ötleteket, és hozzátesszük sajátjainkat. És tervezzük, hogy majd meg is csináljuk! Azután mégsem.

    Mert nincs idő, nincs hely. Vagy ha van, akkor kell(ene) szerszám,  anyag és ha minden megvan, akkor még mindig hiányzik egy 4x45-ös csillagfejes, nemesacél vágóéllel maróbordával…

9b4cbc756c7399f34a4eb3dfaa002717.png

   Ezért aztán kell egy hely, ahol a kreativitás tárgyba szökken, ahol a kreátorok kreálnak és flowban boldogulnak. Egy fizikai tér, ahol a pinek 3 dimenziós kiterjedést nyernek.

   Néhány hét és nyitva áll a CREATOR Nyitott Műhely: www,creatorbudapest.hu

   Létezhet egy fizikai tér virtuális kiterjedés nélkül? Mai ismereteink szerint nem. Ezért (mielőtt szélesre tárnánk a Nyitott Műhely ajtaját), nyit a Creator DIT oldal. https://www.facebook.com/CreatorDIT/

Fogadjátok szeretettel!

A CREATOR Nyitott Műhely egy olyan barkácsműhely, amelyre mindig is vágytál, csak egy kicsit több. Több géppel, ha kell szakértő segítséggel, hogy egyedül, vagy barátokkal, gyerekkel, vagy kedveseddel megvalósits kreatív álmokat!

Creator - Do It Yoursef! - Do It together!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr911659610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása