Do It Yourself - Do It Together

Creator Nyitott Műhely

Azt a #ß?QW@&! !!

2016. szeptember 07. - Creator DIT

Nem ritkán ez a vége az otthoni barkácsolásnak. Éppen csak egy lyuk hiányzik. A fúró tettre kész, a markolatra rögzített ember kellően elszánt és magabiztos, hiszen az előző négy lyuk is megvolt valahogy.
A lyukasztásra szánt munkadarab is kissé imbolyogva, de megadóan várja sorsát keresztbefektetve a komód és az étkezőasztal között.

blog-hu-kiskep-160x160.jpg
Felbúg a fúró, sivító hangon mar az anyagba, és szinte megállíthatatlanul (kés a vajban) rohan át deszkán, porvédő fólián, abroszon, étkezőasztalon…
Majd felbőg a büszke hím: NEEEEE!
Pedig de: az étkezőasztal egy csinos lyukkal lett gazdagabb. Jöhetnek a kreatív ötletek: befedni, betömni, eltakarni, beragasztani, vagy egyszerűen csak észre sem venni. Nincs mit tenni, lyuk van.
A barkácsolás remek dolog, de megfelelő körülmények, szerszámok nélkül az öröm könnyen ürömmé, az álom rémálommá válik.
A Creator Nyitott Műhelyben optimális körülmények között, megfelelő szerszámokkal alkothatsz, barkácsolhatsz.
A „barkácsálom” szinten kialakított szerelőműhelyben kényelmes munkapad, elektromos és hagyományos kéziszerszámok várnak. Ha mindez kevés, (megfelelő körülmények között) használhatod profi asztalos gépeinket is. Gondtalanul festhetsz, fúrhatsz, faraghatsz!
Arra biztatunk, hogy örömödet, élményeidet oszd meg azokkal is, akik fontosak Neked!
Alkossatok együtt! Do It Together
Creator Nyitott Műhely
Do It Yoursefl
DO It Together

Neked is van hasonló élményed?
Oszd meg velünk, és sorstársaiddal egy kedvezmény kuponért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://creatordit.blog.hu/api/trackback/id/tr5511686939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása